Sztárok

Gáspár Beát szavazták meg győztesnek – szerinted ki nyeri a Konyhafőnököt?

Tegnap este eldőlt, hogy a Konyhafőnök VIP első szériáját biztosan nő nyeri. A két versenyben maradt amatőr szakácsnak, Gáspár Beának és Kovács Katinak is megvannak a maga rajongói.

Már láttuk örülni és sírni is Gáspár Beát, aki a séf szerint rengeteget fejlődött, és ügyesen alkalmazza az új technikákat. Kovács Katalin pedig kiegyensúlyozottan jó teljesítménnyel jutott el a Konyhafőnök VIP fináléjába, ezért nehéz megmondani, kinek is szurkolunk jobban. 

A BEST magazin szavazásán ugyanez derült ki, bár amikor végül dönteni kellett, az olvasók Bea mellett tették le a voksukat. 

A Konyhafőnök VIP versenyzői mindketten megérdemelnék, hogy megkapják a fődíjat, és azt nehéz megjósolni, kinek jelentene többet. Gáspár Beának kevés rutinja volt a flancos tálalást illetően, de végig olyan ételeket rakott az asztalra, amelyekből szívesen vettünk volna kóstolót. Kovács Kati tányérjai pedig precízek és ugyancsak étvágygerjesztőek. Ma este kiderül, ki nyeri a Konyhafőnök VIP első szériáját, de ha rajtad múlna, vajon mi lenne a végeredmény? 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top