Sztárok

Csobot Adél: Bence egészen másmilyen is tud lenni

Mindenki másképp fejezi ki szeretetét, de egy biztos, adni és kapni is egyaránt fontos ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. Csobot Adél és Debreczeni Zita már megtalálták a boldogságot és most elmeséltek néhány kulisszatitkot a mindennapjaikból.

Az egyik női magazin Social Media Award versenyének #szerelmesvagyok kategória jelöltjeiként szerepel Csobot Adél és Debreczeni Zita is, aki nemrég beszélt az esküvőjéről

Debreczeni Zita és Gianni Annoni több mint kilenc éves barátságot tudhat maga mögött, a szerelem azonban két és fél éve talált rájuk. “Nagyon kevés idő marad kettőnkre, de annak a kevésnek is nagyon tudunk örülni. Ha van egy szabad hétvégénk, szeretünk elmenni moziba és enni valami finomat. De azt is nagyon élvezzük, ha akár csak a nap végén tudunk egy kicsit közösen pihenni. Húsvétkor például DVD-zős maratont tartottunk otthon, órákon keresztül filmeztünk” – mesélte Zita.

Csobot Adél: Bence egészen másmilyen is tud lenni

Csobot Adél és Istenes Bence jelenleg távkapcsolatban élnek, mivel a műsorezető a Survivor forgatása miatt Ázsiába utazott.

Amikor együtt vannak, akkor az ő mindennapjaikra is leginkább a pörgés jellemző, igyekeznek minél több közös programot szervezni, de apró figyelmességekkel is szívesen meglepik egymást a hétköznapokban. 

“Nagyon szeretem azokat a napokat, amikor én készíthetem el Bence reggeli kávéját, mert ez azt jelenti, hogy közösen kezdhetjük a napot” – árulta el Adél.

“Bence annak ellenére, hogy imád bohóckodni, igazán figyelmes tud lenni és a meglepetések terén sem kell félteni. Az egyik szülinapomon például egy vidéki fellépés közben a színpadon köszöntött fel több száz ember előtt.” 

Csobot Adél: Bence egészen másmilyen is tud lenni

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top