Sztárok

Nádai Anikó újra szerelmes?

Nádai Anikó szerelmes idézetet posztolt a Facebookon, és közzétett egy kirándulós képet is, amin egy ismeretlen férfivel látható. Újra szerelmes?

Nádai Anikó ötéves együttélés és egy közös gyermek után végleg elköltözött párjától – derült ki januárban. A ValóVilág  volt műsorvezetője és az RTL Klubnál dolgozó Kovács Dániel Richárd január elején sajtóközleményben tudatták, hogy hosszú évek után véget ért kapcsolatuk. Kettejüket már csak gyermekük, Patrik köti össze, akit továbbra is közösen nevelnek. Azóta keveset hallunk Nádai Anikó magánéletéről.

Most azonban lehet, hogy újra rátalált a szerelem. Legalábbis úgy tűnik Nádai Anikó legutóbbi Facebook-posztjából. “A boldogság egy pillangó. Ha kergetjük, kisiklik a kezünk közül, de ha csendben leülünk, az is lehet, hogy leszáll ránk” – írta a közösségi oldalán. A képen pedig az látszik, hogy egy férfi kezét fogja.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top