Sztárok

Közös fotón Liptai Claudia két gyermeke

Liptai Claudia tündéri fotót tett közzé Facebook-oldalán, a posztban azt is elárulta, hogy egyáltalán nincs könnyű helyzetben.

Cuki képet posztolt közösségi oldalán a színpadra visszatérő Liptai Claudia. Két gyermeke látható a közös fotón, pontosabban ahogy a színésznő-műsorvezető lánya éppen szeretgeti a kisöccsét.

A gyerekek közös fotójának apropóján pedig arról írt a paramamivá váló Liptai Claudia, hogy már nem is emlékszik arra, milyen szombaton 10-12 óra alvás után felkelni és lustálkodni.

Pankánál sem aludtam, és most sem alszom egybefüggően többet négy-öt óránál, ami lássuk be, egy idő után akár egy kínzással is felér. És hiába tudom, hogy lesz majd Marcinál is jobb előbb vagy utóbb, akkor meg majd azért nem alszom, mert Pankát várom haza az épp aktuális buliból. Esetleg majd nyugdíjas koromban, talán. De akkor meg már valószínű nem fogok tudni. Sebaj. Rájuk nézek, és mindez nem is számít igazan” – írta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top