Sztárok

Végre összebútorozik Szabó Zsófi és férje, jöhet a baba

Rengeteg ingázás után végre megállapodik Szabó Zsófi és férje, Kis Zsolt. A házaspár Törökbálinton vásárolt családi házat, kezdődhet a fészekrakás.

Mikor megkérdezték Szabó Zsófit, miért nem él együtt férjével, bevallotta, nem így képzelte a házasságot. “Vágyunk rá, hogy ezt a kétlaki életet fel tudjuk számolni, és reméljük, hogy idén ez sikerül is” – mondta februárban. A fiatalok szavait hamar tettek követték: a Blikk arról számol be, Zsófiék házat vásároltak Törökbálinton.

A post shared by Szabo Zsofi (@szabozsofi) on

“Valóban igaz, nem akartam idő előtt elárulni az örömhírt, de nagyon boldogok vagyunk, és még mi magunk sem hisszük el, hogy lesz egy közös otthonunk” – meséli Zsófi. Egyébként Hajdú Péter közeli szomszédai lesznek. “Jóban vagyunk Petivel, amíg nem tanulok meg főzni, rendszeres vendégei leszünk az éttermének” – mosolyog Zsófi.

A pár eddig így vagy úgy szülőkkel lakott, Kis Zsolt ugyanis egy többgenerációs házban él Nyíregyházán, mikor pedig Budapesten volt dolguk, Zsófi édesanyjánál aludtak. Ezért most nagy az izgalom, hogy végre igazán elkezdhetik élni közös életüket. És hogy mi jön ezután? Szabó Zsófi szerint nem kérdés. “Előbb szeretnénk berendezni egy fix családi fészket. A jelenlegi életvitelünkbe nem illeszthető bele az, hogy gyereket vállaljunk. Az elsődleges most az, hogy házunk legyen, utána jöhet a baba.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top