Sztárok

Dukai Regina otthagyja a Sugarbirdöt

Hét éve erősíti a divatmárka csapatát Dukai Regina, ám most eljött a váltás ideje. A modell mostantól az éneklésre koncentrál, de a divat világától sem búcsúzik végleg.

Úgy tűnik, sok változást tartogat az énekesnő életében az idei év. Februárban írtuk meg, hogy Dukai Regina szakított kedvesével, a Ferencvárosban focizó Batik Bencével. Regina most a Sugarbirdnek is búcsút int, ám ugyanúgy, mint a szakításnál, itt is békében történik a válás.

“Emlékezetes közös hét év van a hátunk mögött a Sugarbird csapatával, így nehéz döntés volt az elválás. Rengeteg élményben volt részem, nagyon kreatív, inspiráló emberekkel dolgozhattam együtt, és nagyszerű érzés olyan ruhákat viselni, amelyek megálmodásában nekem is részem volt. A mai napig végigfut a hátamon a hideg, amikor meglátom az utcán, hogy valaki az én kollekcióm egy darabját viseli” – beszélt arról a Blikknek Regina, milyen fontos helyet tölt be szívében a divat.

“Úgy érzem, most jött el az ideje annak, hogy váltsak, és újabb kreatív lehetőségekben is kipróbáljam magam. A Cango&Rinaldi márkával továbbra is együtt tervezek táskákat és cipőket, de rengeteg új ötletem van, amit szeretnék megmutatni a jövőben. Jelenleg a blogomra, valamint a Music Channel-es műsorvezetésemre koncentrálok, emellett új dalok is készülnek egyik kedvenc lemezlovasommal, Nigel Stately-vel karöltve, de biztos vagyok benne, hogy a divat terén is újra valóra váltom ötleteimet” – árulta el Dukai Regina arról, hogyan tervezi a jövőt a Sugarbird után.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top