Sztárok

Hivatalos: Sarka Kata Hajdú Péter volt üzlettársával jár

Bár még mindig nem sikerült elválniuk, Hajdú Péter és Sarka Kata mindketten új párra találtak. Most már Kata sem titkolja tovább, kire esett a választása.

Míg Hajdú fejest ugrott a szerelembe, miután szétmentek, Sarka Katának újra meg kellett tanulnia randizni. “Szerintem Petivel mindketten időben vagyunk, hogy új életet tudjunk kezdeni. Nem tudom, hogy valaha férjhez megyek-e még, de akár még ez is benne van” – fogalmazott sejtelmesen. Persze lefotózták már egy titokzatos udvarlóval, de Kata sokáig arra is kínosan ügyelt, hogy még barátai se tudják pontosan, van-e éppen valakije vagy nincs.

@lifenetworktv #worktime #londay

A post shared by Kata Sarka (@katasarka) on

Sarka Kata most sem akart a Blikk kérdéseire válaszolni a magánéletével kapcsolatban. De egy névtelen informátor a lapnak elmondta: “eleinte próbálták titkolni, ügyeltek arra, hogy kizárólag nagy baráti társaságban lássák őket együtt, akkor sem olyan helyzetben, ami találgatásra adhat okot, mára viszont lazítottak ezen. Bárhol össze lehet velük futni, és azon sem kell meglepődni, ha fogják egymás kezét”.

A titokzatos férfi B. István, akit Kata Hajdú Péteren keresztül ismer, a két férfi ugyanis korábban együtt dolgozott, ráadásul baráti kapcsolat volt köztük. “A nyár végén kerültek közelebb egymáshoz és szerettek egymásba. A férfi rengeteget segített neki, amikor Kata elbútorozott otthonról” – közölte még az informátor.

A Blikk megkeresésére Hajdú nem kommentálta a híreket, csak sok boldogságot kívánt a párnak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top