Sztárok

Már csak pár hétig van esélyünk Jennifer Lawrence-szel összefutni Budapesten

Közeledik a Vörös veréb forgatásának vége, és mostanság egyre kevesebbet hallhatunk a hazánkban dolgozó Jennifer Lawrence-ről. Utánajártunk, hogy áll most a film, mi történt Jennifer Lawrence-szel Budapesten a januári itt tartózkodása óta, és persze azt is eláruljuk, milyen mozi lesz a Vörös veréb.

Jennifer Lawrence januári érkezésével tele volt a magyar sajtó, és februárig mindenhol őt próbálták lekapni a hazai fotósok, ám mostanra kissé lecsillapodtak a kedélyek. Pedig Lawrence továbbra is itt van, dolgozik, ám róla – valószínűleg a hatékony testőrségének köszönhetően – nem készül annyi civil fotó, mint például a szintén itt tartózkodó, és nagy bulibetyár hírében álló Jamie Foxxról. Mivel a film alapjául szolgáló Vörös veréb című könyv nem annyira közismert felénk, elolvastuk, és utánajártunk, mit várhatunk majd a még idén mozikba kerülő filmváltozattól.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top