Sztárok

Kylie Minogue II. Erzsébet fiával kavar

Azt állítja a New Idea ausztrál magazin, hogy Kylie Minogue és a brit királynő másodszülött fia, András yorki herceg együtt vannak. A dologban az a legérdekesebb, hogy az érintettek és a Buckingham-palota sem cáfolta a hírt.

Februárban szakított Kylie Minogue a vőlegényével, amikor is kiderült, hogy Joshua Sasse megcsalta őt. Kevesen tudják követni, hogy Kylie hányadik jegyességét bontotta fel, de rengetegen szorítottak azért, hogy ne szomorkodjon sokáig, és ha minden igaz, akkor ez így is történt. Egy ausztrál magazin, a New Idea szerint ugyanis “szépen, csendben” András yorki herceggel randizik. 

Kilye Minogue II. Erzsébet fiával kavar

Legutóbb akkor töltöttek el egy hétvégét együtt, amikor Fülöp herceg, András apja kitüntette az énekesnőt a Windsor-kastélyban, Kylie Minogue ugyanis nem hagyta el a palotát a díjátadó után, csak két nappal később. András azon a napon szintén Windsorban volt, édesanyjával vett részt egy fogadáson.

gdg
Kylie Minogue a brit királyi család tagjaival már több rendezvényen is találkozott, legutóbb Fülöp herceggel

A lap szerint II. Erzsébet és Fülöp örül a fiatalok, azaz a 49 éves Kylie és az 57 éves herceg románcának, már csak azért is, mert az énekesnő évek óta jó barátságot ápol a királyi család tagjaival, rendszeresen fellép nagyobb eseményeken, például a királynő gyémántjubileumi koncertjén Kylie is ott volt, és együtt jótékonykodik Károly herceggel is annak egyik alapítványánál.

A pár együtt még nem jelent meg a nyilvánosság előtt, de ez hamarosan változhat. A magazin ugyanis azt írja, hogy András plusz egy fővel hivatalos Pippa Middleton május 20-ai esküvőjére, ahova bennfentes információk szerint a yorki herceg Kylie Minogue-gal megy majd.

Kilye Minogue II. Erzsébet fiával kavar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top