Sztárok

Gond van? Kasza Tibiéknél nem jön a baba

Kasza Tibi csak két napja kérte meg barátnője kezét, ám most kiderült: a pár évek óta szeretne gyereket. Már orvosi segítséget is kértek, egyelőre hiába.

Kasza Tibi lánykérése filmbe illő jelenet volt – szerencse, hogy élő tévéadásban került rá sor. Tibi szerelme, Darai Andrea örömkönnyek között, a Nagy Duett színpadán mondott igent, miközben piros szívecskék záporoztak mindenhonnan.

A pár négy éve van együtt, Andrea még csak húszéves volt, amikor összejöttek, de már az első randin tudta: megtalálta élete párját. A lány azóta is jóban-rosszban együtt van Kasza Tibivel, sőt a Kasza-show-ban együtt is dolgoztak, írja a Blikk.

Ilyenkor persze adódik a kérdés: mikor lesz gyerek? A lap azonban felidézi, Kaszáék már próbálkoznak egy ideje. Sőt, mindketten több vizsgálaton is átestek, hogy kiderüljön, miért nem járnak sikerrel. Reméljük, hogy nincs komoly probléma a háttérben, és hamarosan gyermekáldásról számolhatunk be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top