Sztárok

Győzikének harmincezer forintot hagyott a NAV

A Blikk megszerezte a Gáspár Győzőnél tartott házkutatás jegyzőkönyvét, amiből kiderül: a showman nem fogta vissza magát, mikor az adóhatóság kérdőre vonta.

Mint megírtuk, a NAV házkutatást tartott Győzikénél a hosszú hétvége előtt; 50 millió forintos adócsalás gyanújával nyomoznak. Ha a gyanú a bíróság előtt is megáll, a Gáspár család komoly bajban van, ugyanis próbaidő (vagyis felfüggesztett börtönbüntetés) alatt követhették el a kihágásokat.

Győzikének harmincezer forintot hagyott a NAV

“740 ezer forintot találtak otthon, de csak 710 ezer forintot vittek el, 30 ezret hagytak húsvétra. Az összes otthonunkba kihívták a gáz-, villany-, víz- és áramszolgáltató szerveket. Elnézést kérek, de mi vagyok én, tolvaj?” – kérdezi feldúltan Gáspár Győző, aki a Blikknek mesélte el, hogyan zajlott a házkutatás.

“Hat óra előtt bekopogtak a maszkos, gépfegyveres kommandósok, és közölték, hogy házkutatási parancsuk van. Virágot kirángatták az ágyból, lehúzták az ágyneműjét, a matraca alá is benéztek. Szegény kislány azóta köztünk alszik. Átkutatták a ruháinkat, a függönyök mögötti részt is átvizsgálták. Még mosdóra se mehettem egyedül.”

De nemcsak nála jelentek meg aznap a rendőrök. “Ezzel egy időben Evelinnél, anyósomnál, sógornőmnél, a testvéremnél, illetve a sofőrömnél is jártak, az ő otthonát is feltúrták. Mondták, szeretnék megnézni, hogy ott, a Győzike-villában van-e kábítószer vagy lőfegyver. Erre mondtam nekik, hogy ne vicceljenek már. Hát még alkoholt sem ittam.”

A jegyzőkönyv szerint Gáspár Győző úgy nyilatkozott: “készpénze annyi van, amennyi a pénztárcájában van, továbbá szó szerint azt mondta, hogy a pénz g…i jó helyen van, k…va jó helyen van”. Azt a rendőrök is megjegyezték, Győzike együttműködő volt az eljárás alatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top