Sztárok

Felszámolták Kasza Tibi volt cégét

Több mint 100 milliós adótartozással felszámolták Kasza Tibi volt cégét. Az énekes-showman meglepődve értesült arról, mi történt a Két Utazó Kft.-vel.

Felszámolással megszűnt a Két Utazó Kft., amelyet 2003-ban a Kasszás Erzsivel is interjúzó Kasza Tibi és testvére, Kasza Gábor alapítottak, majd 5 év után kiszálltak belőle – írja a napi.hu. A székhelyszolgáltatós címre bejegyzett, új tulajdonoshoz került vállalkozás jelentős adótartozást halmozott fel.

A Két Utazó Kft. 2008 szeptemberétől székhelyszolgáltatást nyújtó irodák címén volt bejegyezve. A cég ellen az adóhatóság 2011 februárjában végrehajtást indított, a felszámolási eljárása 2013 júliusában indult el, és a közelmúltban zárult le a gazdasági társaság megszüntetésével. A vállalkozás jelentős, 100 millió forintot meghaladó adótartozást hagyott hátra.

A milliókat szétosztó énekes-showman meglepődve értesült arról, mi történt a Két Utazó Kft.-vel. Kasza Tibi elmondása szerint mindig ügyelt rá, hogy minden rendben legyen a cégeivel, amelyeknek nincs adótartozásuk. A Két Utazó Kft.-nek sem volt adótartozása, amikor 2008 szeptemberében kiszálltak belőle a Crystal zenekar tagjai.

A cég neve egyébként azonos a Crystal együttes első sikeres dalának és albumának címével:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top