nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Tóth Gabi megszólalt a szakításról

Tóth Gabi megszólalt a szakításról

Tóth Gabi és Trap kapitány, azaz Molnár Tibor elejét vette a találgatásoknak, videóüzenetben beszéltek a szakításukról.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Alig egy napja futott be a hír, miszerint szakított Tóth Gabi és Trap kapitány, azaz Molnár Tibi. A pár most úgy döntött, elejét veszi a találgatásoknak. Tóth Gabi közös videóüzenetet posztolt közösségi oldalán, és tisztázta Trap kapitánnyal való kapcsolatát.

“A szerelem az barátsággá alakult, de valójában már egy ideje munkakapcsolatban, baráti kapcsolatban, lelki társi viszonyban vagyunk, és ez nekünk így nagyon jó. És minden tök szuper, és írjuk az új dalokat” – árulta el az X-Faktorból kiszállt énekesnő.

Trap kapitány még azt is hozzátette, hogy született egy közös gyerekük, ami az újfajta Tóth Gabi-projekt, és azt a jövőben is együtt fogják nevelgetni. “Születni fognak a dalok, készülnek a fellépések, klipek” – jelentette ki.

 

 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon