Sztárok

Most már biztos: válik Ben Affleck és Jennifer Garner

Közel kétévnyi különélés után Jennifer Garner és Ben Affleck beadta a válókeresetet. A házasságuk mégsem élte túl Affleck és a dadus viszonyát.

Jennifer Garner és Ben Affleck még 2015 júniusában jelentették be, hogy szakítottak, és hogy külön folytatják. Azóta sok minden történt; Ben Affleck például elvonókúrán volt alkoholfüggősége miatt, és márciusban még úgy tűnt, a sztárpár mégiscsak a békülés mellett dönt majd, Affleck és Garner mégiscsak beadta a válókeresetet – írja a TMZ.

A pár egyébként a keresetet együtt adta be, és állítólag szeretnék, ha a folyamat baráti viszonyban zajlana. Ezt támasztja alá, hogy közös vagyonukon fele-fele arányban osztoznának, és három közös gyermekükre is közös felügyeleti jogot kértek.

Most már biztos: válik Ben Affleck és Jennifer Garner

Garner és Affleck házassága egyébként a hírek szerint a színész hűtlensége miatt romlott meg végérvényesen: Affleck állítólag a gyermekeire vigyázó dadussal lépett félre.

Olvass még többet Jennifer Garner és Ben Affleckről az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top