Sztárok

Szavazz: melyik filmet lehet a legtöbbször újranézni?

A Micsoda nő!-t? A Forrest Gumpot? Netán a Chihiro Szellemországban a nyerő? Vagy mondjuk A Gyűrűk Ura? Romkomtól a fantasyig, rajzfilmtől a drámáig mindenhonnan válogattunk.

Majdnem mindenkinek az életében megvannak azok a filmek, amelyekhez szeret időről időre visszatérni, mert valahogy megunhatatlannak bizonyulnak. Ezek néha egyszerűen olyan személyes kedvencek, amelyeket mások talán már kétszer sem néznének meg – de vannak olyan filmek is, amelyek univerzálisabbak az újranézhetőség szempontjából, így egész tömegek ülnek le eléjük újra meg újra az unalom legkisebb jele nélkül. Mi most utóbbiakból válogattuk össze a legnépszerűbbeket a vicces bakikban is bővelkedő Micsoda nő!-től a pár hónapja 15. születésnapját ünneplő Gyűrűk Uráig, és a szívmelengető idézetekkel teli Forrest Gumptól a márciusban folytatást kapott Igazából szerelemig, hogy kiderüljön, melyik a legnagyobb kedvenc mind közül. Tessék szavazni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top