Sztárok

Bereczki Zoltán: A lányom várja már a kistestvérét

Rengeteget dolgozik, a tévészereplések mellett koncerteket ad, színházban lép fel, és most Amerikában kezdett új projektbe. Bereczki Zoltánnak azonban egy emberre mindig van ideje.

Az elmúlt pár évben, amióta Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra elváltak, az énekes jószerivel csak a munkájának él. Egyre több műfajban bizonyított, és a Sztárban sztár adásai alatt is mind többet tudtunk meg róla. Bereczki Zoltán magánéletéről viszont csak keveset, de nincs is rá nagyon ideje. “Télen és nyáron is van olyan időszak, amit kihúzok a naptárban, és mindenkinek szólok, hogy akkor nem vagyok elérhető. Sokszor előfordul, hogy pár napra kiruccanok, de hosszabb pihenő csak nyaranta van” – mesélte a BEST magazinnak.

Egyedül a lánya, Zorka az, akire mindig szakít időt, idén meglepetést is tervez neki. Ráadásul másba is belevágott: “Nem szeretnék egyedül megöregedni, éppen ezért egy olyan házat építek, ahol bőven lesz hely, és nem csak Zorkának.”

Az újabb gyerekvállalásról is mesélt Bereczki, aki a lányával sokat beszél most arról, milyen lesz Zorkának az élete, amikor megszületik a kistestvére. “Nagyon várja azt is, milyen idősebb testvérnek lenni. Izgalmas kaland lesz az életében” – mesélt a színész, aki tisztában van azzal, hogy erről nem neki kell elsősorban beszélnie a lányával, hanem inkább Szinetár Dóráéknak. 

Bereczki Zoltán: a lányom várja már a testvérét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top