Sztárok

Való Világ: Krisztián úgy alávág Micinek, mintha nem lenne holnap

A szenvedély és a szerelem állandó. VV Mici és VV Krisztián pont úgy kamázzák egymást, mint a villában, elég ehhez rájuk nézni.

Tulajdonképpen nettó rosszindulat volt azt feltételezni, hogy VV Mici és VV Krisztián románca a VV8 villájából kijőve véget ér, mert annak ellenére, hogy a műsornak 4 hónapja vége van, ők még mindig együtt vannak, sőt nemhogy együtt vannak, hanem innen nézve egy szemernyit sem vesztett az a szenvedély, ami összehozta őket. Lehet rosszat mondani, lehet alantasan leszólni őket, ettől ők még jól működő páros, és innen nézve eléggé szeretik egymást. Itt van ez a kép, hát milyen szerelmesen/erotikusan fog már Krisztián a leendő neje alá: 

???????????? ne aggódjatok, van még ott husi ???? nekem tetszik az a lényeg ☝????????????

Noémi Dudás ????❤️???? VV8 ???????? (@micikee) által megosztott bejegyzés,

Anno a páros adta a leghangosabb műsort a villában, és azóta is ők vannak még úgy-ahogy reflektorfényben, hiszen azt leszámítva, hogy a győztes VV Soma feltűnik a Pumpedékben, másról nem is hallani. VV Mici és VV Krisztián viszont tesznek róla, hogy ne veszítsenek pillanatnyi hírnevükből, ami egyelőre nem is kopik. Ez például máig egy igazi gyöngyszem:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top