Sztárok

Janza Kata egy roppant vicces sztorit mesélt Pintér Tiborról

Nem bírt aludni, mert az asszony nem volt otthon. Janza Kata éppen az Operában volt egy bálon, amikor szóltak neki, hogy egy nagyon helyes pali keresi, csak az a baj, hogy alul van öltözve. Pintér Tibor pizsamában állt a bejáratnál.

Janza Kata és Pintér Tibor sok-sok évvel ezelőtt elváltak, sőt azóta mindketten túl vannak egy második házasságon is. Most együtt szerepeltek az Ábel Anita vezette Extrém Activityben, ahol Janza elmesélte, hogy Pintér anno képtelen volt elaludni, amíg ő nem volt mellette, sőt egyszer olyannyira kész volt, hogy utánament az Operaházba. “Az Operában volt bál, de oda csak meghívóval lehet bemenni… – kezdte Janza. – Célirányos járatunk volt, mert a Jekyll és Hide-ot promóztuk, és azt a csapatot hívták el. Nem volt nálam se telefon, se semmi, és ő (Pintér – a szerk.) már nagyon izgult, mert nagyon elhúzódott az este. És ezt most muszáj elmondanom, és ne haragudj, Tenyuska (Pintér – a szerk.), ezt el kell mondanom, de ő már nagyon izgult, mert nem tudott elaludni, hogy nem is vette észre, hogy kitépte magát az ágyból, és a pizsamára felvett egy kabátot, és nekem az Operában szóltak, hogy itt van egy nagyon kedves és szimpatikus fiatalember, de nem áll módunkban beengedni. Engedjék be, nyilván a férjem, de mondták, hogy kicsit alul van öltözve. Mondom, hogy értik ezt? Pizsamában van.”

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top