Sztárok

Meglepő, hogy kivel újít a TV2

Nagy dobásra készül a TV2 új, utazós műsorával, az Ázsia Expresszel. Az pedig különlegesen meglepő, hogy ki fog benne szerepelni.

Az Ázsia Expresszben Vietnamból Laoszon és Kambodzsán át, mintegy 5000 kilométeres utat bejárva kell eljutni a sztárpároknak Thaiföldre, mindössze napi egy dollárból. Azt már tudjuk, hogy az egyik szereplő Muri Enikő lesz, akit emiatt küldtek el az Operettszínházból. Most fény derült egy másik névre is, aki nem más, mint Ambrus Attila.

A Viszkis néven elhíresült egykori bankrabló több okból is örül a felkérésnek. “Egyrészt ősszel mutatják be a rólam szóló filmet, kifejezetten jól jön a szerepléssel járó reklám. Másrészt kíváncsi vagyok, hogy munkaszolgálattal, börtönnel a hátam mögött, ötvenévesen képes vagyok-e spártai körülmények között teljesíteni. Főleg úgy, hogy nem csak rajtam múlik minden, hiszen ketten kell megoldanunk a feladatokat, össze kell dolgoznunk úgy, hogy eleinte nem is ismerjük egymást – mondta a Blikknek Ambrus Attila, aki nem árulta el, ki lesz a partnere.

Meglepő, hogy kivel újít a TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top