Sztárok

Pápai Jocit a mentő vitte el

Vannak olyan házimunkák, amiket egy férfinak illik megcsinálni. Ilyen egy villanykörte cseréje vagy egy apró mázolási munka. Pápai Joci ebből az egyiket annyira elbénázta, hogy magára hívta a mentőt. Elvitték.

Teljesen lehetetlennek hangzik, hogy egy férfi egy nőre (az élettársára, feleségére) bízza a villanykörte cseréjét, vagy bármilyen piti házimunkát, Pápai Joci mégis azon férfiak csoportját erősíti, aki (őt idézve) otthon csak “étkezik”. A Dal 2017 győztese Majka és Curtis mellett szerepelt az Ábel Anita vezette Extrém Activityben, itt kerültek szóba a házimunkák. Pápai Joci sztorizni kezdett egy festésről: “Egyszer egy oszlopot kellett volna lefestenem, és ahogy lehúztam azt a festékes valamit… az a… ecset… ecsetnek hívják, igen… elkezdtem húzni ezt az ecsetet úgy, hogy beleakadt ebbe a fába, és a szemembe… a szemészetre vitt a mentő…, természetesen mentőt hívattam magamhoz.” Tóth Vera mindezt annyival kommentálja, hogy “mint a primadonna”, és jól megnyomja az “i” betűt, azt mondja igazából, hogy mint a “prÍmadonna”

SZAVAZZ!

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top