Sztárok

Ezredszerre is itt az Éjjel-nappal Budapest

Nagy és kerek számhoz, egészen pontosan az 1000. epizódhoz érkezett az Éjjel-nappal Budapest. Joe és Lali meséltek a sorozatról és a jubileumról.

Négy éve kilenc főszereplővel indult az RTL Klub sikeres sorozata, az Éjjel-nappal Budapest, az alapszereplők közül mára csupán négyen maradtak: Gábor, Joe, Kristóf és Lali. Bár jelenleg tizenkilenc főszereplő van, s a gárda állandóan változik, a nézettség a kezdetek óta töretlen.

“Nem gondoltuk volna, hogy ennyi részig jutunk. Bár nem vagyok szentimentális alkat, az ezredik rész forgatókönyvét eltettem, amit aláírattam az összes szereplővel és stábtaggal” – mesélte az , Joe, aki bánja, hogy az alapszereplők megfogyatkoztak. “Bár ezt sokan nem is gondolnák, de ez ránk, régiekre nagy terhet rak. Persze így, hogy kevesebben vagyunk, jobban összezárunk, közelebb kerülünk egymáshoz. Szinte mindenkivel megtaláltam a közös hangot, bár voltak konfliktusaim is” – mondta.

Ezredszerre is itt az Éjjel-nappal Budapest

Lali is oszlopos tagja a sorozatnak, bár most két hónap szabadságra ment. “Minden álmom teljesült, hogy bekerültem az Éjjel-nappal Budapestbe: a fővárosban lakom és a tévében is szerepelhetek” – mesélte a Blikknek Lali, aki a reality kezdetekor nagyon jó barátságot ápolt a többi szereplővel, ám ezek mára kollegiális kapcsolattá szelídültek. “Kezdetben féktelen bulik, ivópartik voltak a forgatás után valakinek, aztán ez szépen letisztult. Bár a felvételek alatt mindenki zsizseg, rohan, amit én imádok, de amint leáll a kamera, mindenki megy a maga dolgára” – mondta.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top