Sztárok

Gregor Bernadettnek komolyan megingott a hite önmagában

Gregor Bernadett nemrég nehéz időszakon ment keresztül. Komolyan fontolgatta, hogy felhagy a hivatásával. Új állás után is nézett, mert megingott a hite önmagában.

Gregor Bernadettet annyira megviselte, amikor a társulat több tagjával együtt utcára került, hogy komolyan megfordult a fejében, abbahagyja a színészkedést. Önértékelési zavarokkal küzdött és fizikai tünetei is voltak,  erős szívdobogással ébredt reggelente. Mindez akkoriban volt, mielőtt lejárt volna a szerződése a Pesti Magyar Színházban. “Én az a típus vagyok, aki egy ilyen kudarc kapcsán tényleg azt gondolja, vele van a baj. Úgy éreztem, talán nem vagyok annyira jó színésznő, ha nem kellettem. Talán elvirágzóban van a szépségem és a fiatalságom, és valóban nincs helyem a színpadon” – emlékezett vissza.

“Úgy voltam vele, ha színésznőként nem boldogulok, elhagyom a pályát, és keresek más munkát, ami biztos megélhetést nyújt. A legszörnyűbb az volt, hogy rádöbbentem, a színházon kívül semmihez sem értek, ez az életem. Végül egy állatkórház recepciós állását néztem ki. Azt el tudtam volna képzelni magamnak” – mesélte Gregor Bernadett, akinek életében ekkor jelent meg megváltásként az Újszínház. “Az, hogy hívtak, és azt mondták, szükség van rám, nagyon sok erőt adott” – mondta a Blikknek. 

Gregor Bernadettnek komolyan megingott a hite önmagában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top