Sztárok

Ekkor tér vissza a színpadra az agyműtéten átesett Tahi Tóth László

Tahi Tóth László elárulta, milyen színházi felkérést kapott, sőt azt is, hogy a Hattyúdal című darab miért idéz fel benne rossz emlékeket.

Az agyműtéten átesett Tahi Tóth László nyáron még biztosan otthon marad, hogy ősszel újra színpadon állhasson – értesült a Bors. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész fél attól, hogy visszavegye szerepét a Hattyúdalban, mert erről az előadásról vitték el a mentők januárban.

“Már felkértek újra a Hattyúdalban Tamburás szerepére. Nemcsák Károly igazgató barátom hívott fel azzal, hogy vállaljam el. Az igazság az, hogy ez az egyik legkedveltebb szerepem, szerettem a Republic zenéit, imádok ebben a darabban játszani. Csak ez a darab most rossz emlékeket idéz fel bennem. Ebben a darabban lettem rosszul. Tudom, hogy most már minden rendben, de nem akarok megint olyan helyzetbe kerülni. Kicsit félek” – árulta el a színművész.

Elmondása szerint már nagyon jól van, jó erőben is van, a nyáron pedig lesz ideje átgondolni, hogy elvállalja-e a felkérést, vagy sem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top