Sztárok

Visszaköltözik Magyarországra Vujity Tvrtko

Vujity Tvrtko szűk fél éves amerikai tartózkodás után minden jel szerint Magyarországon folytatja huzamosabb ideig. Viszont van már gyermeke, aki odakinn jár iskolába, felesége pedig Angliában dolgozik.

Más a kabátját váltogatja olyan rendszerességgel, mint a tévés a lakhelyét. Tavaly költözött ki Vujity Tvrtko feleségével Angliába, mikor az asszony állást talált a szigetországban. “Gyöngyi az elmúlt tizenhét évben mindent megtett értem, amiért végtelenül hálás vagyok, és természetes, hogy ahogy eddig is, mindenben támogatom, hogy megvalósíthassa álmait” – fogalmazott akkor Tvrtko.

Visszaköltözik Magyarországra Vujity Tvrtko

Ám onnan tovább álltak, legalábbis a család egy része biztosan. A tévés a Tvrtko túl minden határon című élő beszélgetős estjével turnéra indult az Egyesült Államokba, és vitte magával gyerekeit is. A gyerekek bekerültek a helyi iskolákba, kosárlabdacsapatokba, a turné viszont, úgy tűnik, a végéhez közelít.

Erre utal legalábbis, hogy az ősztől csak magyarországi helyszíne lesz a műsornak. A Blikk megkérdezte a riportert, hogyan tovább. “Az biztos, hogy Amerikából átköltözünk Európába, de hogy azon belül hol lakunk többet életvitelszerűen, az még a jövő zenéje. Az előadásaimmal szerettem volna újra visszatérni Magyarországra is, így turnészerűen vállaltam számos fellépést. De az is igaz, hogy Nagy-Britanniából és Európa több országából is kerestek már” – mondta Vujity Tvrtko, aki egy hónapja még azt mondta, London mellett keresnek családi házat.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top