Sztárok

Puskás Peti: legszívesebben kinyírnám magam

Megjelent a The Biebers legújabb lemeze, melynek bemutató koncertje április 8-án lesz az Akvárium Klub NagyHalljában. A meghívott vendégek között ott van többek között Puskás Peti szerelme, Angéla is.

Az új lemez legnagyobb újdonsága, hogy magyar nyelvű lesz. “Ez leginkább engem érintett a munkálatokban, hiszen az én feladatom a szövegírás. Úgy döntöttem, nem egyedül fogom megoldani ezt a feladatot. Segítségül hívtam Mórocz Tomit a Bermudából. Rettegtem attól, nehogy hasonlítsanak a dalszövegek a régi lírai Puskás Peti énemhez” – kezdte az énekes. 

“Régen arról írogattam, hogy csillagok, léggömb, mindenféle romantikus metafora, mostanában meg arról, hogy ha sokat iszom, legszívesebben kinyírnám magamat. A kettő között kicsit nagy a szakadék, úgyhogy ez volt a legérdekesebb feladat, hogyan lehetne a kettőt egy fedél alá helyezni. Ami meg a zenét illeti, szerettem volna, ha az egész zenekar sokkal jobban kiveszi a részét a zeneírásból is. Sokat gondoltam a Beatlesre közben, hogy még Ringo Starr is elég jó dalokat jegyez…” – magyarázza a Biebers frontembere.

A koncerten Puskás Peti szerelme, Eke Angéla is fellép majd a Hungary’s Got Talentből ismertté vált Nylon Grouppal, ráadásul egy olyan ruhában, amit saját maga tervezett és valósított meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top