Sztárok

Mindenkit letarolt Stohl András és Kiss Ramóna kedden

Meglepő eredménnyel zárult a keddi szavazásunk. Azt kérdeztük tőletek, hogy kit látnátok szívesen a visszatérő Reggeli csapatában. Közel hétezren szavaztatok, és máris mutatjuk, hogy kik a dobogósok.

Ahogyan arról már beszámoltunk, április 17-én húsvét hétfőn visszatér az RTL klub egykori műsora, a Reggeli. Peller Anna és Lukács Miki köszönti az első adásban a nézőket.  A Reggeli vadonatúj stúdióval, műsorvezetőkkel, interaktív és erőteljes közösségi blokkokkal tér vissza. Azt azonban még nem tudni, hogy Peller és Lukács mellett kik lesznek még műsorvezetők a Reggeliben.

Mi hét embert javasoltunk erre a szerepre, ti pedig megszavaztátok, hogy kit látnátok szívesen a Reggeliben.

  • Összesen 6225-en szavaztatok.
  • Stohl András toronymagasan nyert. Ő a szavazatok 35%-át kapta. Arra ugyan kevés az esély, hogy a visszatérő Reggeliben lássuk, hiszen nemrég úgy nyilatkozott, hogy hamarosan olyan szerepben tűnik fel, amilyenben még nem láthattuk. Ez sokak szerint a Class FM reggeli műsorát, mások szerint az X-Faktor mentorszékét jelenti.
  • Kiss Ramóna a szavazatok 16%-át szerezte meg, ezzel pedig második lett. Arra szerintünk elég nagy az esély, hogy Ramóna, aki a pletykák szerint az X-Faktorban is látható lesz, a Reggeliben ébressze a nézőket.
  • A harmadik helyezett Bernáth József 14%-ot ért el, míg kollégája Fördős Zé 12%-ot kapott, amivel a negyedik lett.
  • Csobot Adél a szavazatok 10%-át kapta meg, őt követi Fodor Zsóka, akit tényleg érdemes lenne kipróbálni a Reggeli egyik blokkjában. Vastag Tamással azonban csak a szavazók 5%-a akar ébredni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top