Sztárok

Jared Leto lett a legstílusosabb férfi

Jared Letót választotta 2017 legstílusosabb férfijának a GQ magazin. Az amerikai színész Tom Ford dizájnert és Eddie Redmayne brit színészt utasította maga mögé.

 “A hitelesség mindig izgalmas, feltűnő” – mondta Leto a magazinnak adott interjújában, ami csütörtökön jelenik meg. Mint elmondta, olyan nagyságok inspirálják, mint Michael Jackson, Andy Warhol vagy Steve Jobs.

Jared Leto maga is “kísérletezik a stílusokkal”, és “folyamatosan csiszolgatja a kinézetét” – indokolta a döntést a magazin főszerkesztője az MTI híre szerint.

Idén a tíz legjobban öltözött férfit különböző kategóriákban is megválasztották. A sportolók között David Beckham, zene kategóriájában a rapper Drake, a politikusok között pedig Justin Trudeau kanadai miniszterelnök került az első helyre.

A “legjobban alulöltözöttek” (Best Undressed) kategóriában Zac Efron amerikai színész aratott győzelmet. Az alábbi jelenetben a színész a kitűnő Rossz szomszédság 2 című filmben látható meztelen felsőtesttel:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top