Sztárok

Vágó Bernadett gyermeket vár – újabb Operett-baba

Vágó Bernadett, az Operettszínház harminchét éves művésznője és zenész szerelme, Miller Zoltán első közös gyermeküket várják. A színházban pedig lassan gondot okoz a sok kismama pótlása.

Ősszel érkezik Vágó Bernadett és Miller Zoltán első közös gyermeke. Az Emberek zenekar frontemberének már van egy fia és egy lánya korábbi kapcsolataiból. A két sztár sokáig titkolta, hogy együtt vannak, kapcsolatuk tavaly tavasszal, a Nyomorultak című előadás próbáin szökkent szárba, írja a Bors.

Vágó Bernadett (Fotó: Facebook)
Vágó Bernadett (Fotó: Facebook)

A színésznő az örömhírt már bejelentette az Operettben Kerényi Miklós Gábornak, akinek művészeti vezetőként legalább három kismamát kell hosszabb-rövidebb ideig pótolnia. Vágó Bernadett mellett Szinetár Dóra is várandós, Dancs Annamari pedig egyhónapos kisfiával van otthon. Mindemellett pedig Muri Enikőtől is megvált a társulat. Kero folyamatosan castingol, és fantasztikus új tehetségeket igér a nézőknek az őszi szezonra.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top