Sztárok

Elbőgte magát Mádai Vivien a forgatáson

Nem szokott mások előtt sírni, de a Micsoda nők!-ben most bőven adtak okot Mádai Viviennek arra, hogy eleredjenek a könnyei.

Észvesztő dolgok történnek a Várkonyi Andrea vezette Micsoda nők!-ben, ahol olyan ismert asszonyok beszélnek őszintén, kendőzetlenül a magánéletükről, mint Szandi, a férjét öklöző Pásztor Anna, a fokozatosan emancipálódó Kelemen Anna, Doszpotné vagy éppen maga a műsorvezető. Az adásokban mindig van egy férfi vendég, ezen a hétfőn egy motivációs tréner ült a félkörbe, és játékot kezdeményezett, miszerint: adott nőről a másik három mondja el, hogy mit szeret benne, a véleményezett alany pedig csendben viselje az ömlengést. A feladat során elhangzott mondatokban semmi meglepő nem hangzott el (leszámítva, hogy Pásztor Anna közölte Szandival, hogy az egykori tinisztárnak van egy “latin állat énje”, amit kevesen ismernek), az általános ajnározás viszont Mádai Vivienre olyan hatással volt, hogy elbőgte magát. A kolléganői elmondták, hogy ezért szeretik Vivient:

  • Gyönyörűséges vagy. 
  • Olyan kis őszinte, olyan kis tiszta vagy. Fizikálisan és lelkileg is az a tiszta egyéniség vagy. 
  • Nagyon cuki anyuka vagy, és borzasztó cuki feleség. És jó ember. 

Mádai az elhangzottaktól elsírta magát, ennek nyomán megerősítették, hogy tényleg tiszta, Szandi pedig meg is ölelte. 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top