Sztárok

Kozma Orsi: ezt nem ciki bevállalni

Egy rendezvény kapcsán mesélt Kozma Orsi arról is, hogyan működik a kapcsolata a férjével otthon. Mint kiderül, amióta megszülettek az ikreik, sok minden változott.

Legfőképpen azt értékeli az énekesnő, hogy a férje olyan dolgokat is megtesz, amelyeket korábban nemigen, és Kozma Orsi külön hálás, amiért sok feladatot átvállalt tőle. “Megvannak a klasszikus szerepek, a férfi és a női felállás, de hadd példálózzak a férjemmel, aki az ikrek születése után kivette a részét a gyereknevelésből, etetésből, ő kelt fel éjjel, ő takarított, és ő mosott.”

Mindezt annak kapcsán mesélte el az énekesnő, hogy több országban április első keddjén rendezik meg a láthatatlan munka világnapját, aminek lényege, hogy felhívják a figyelmet házimunka elismerésének fontosságára. A témában Király Nóra, a Fiatal Családosok Klubjának alapítója és Kozma Orsi mondták el véleményüket. Mindketten hálásak voltak azért, mert otthon sok segítséget kapnak. 

“A férjem azért segít, hogy én egy kicsit tudjak töltődni. Annyira jó, hogy ezt nem ciki bevállalni egy pasinak, hogy na ma este én főzök vacsorát, vagy netalántán kivasalok például.”

Annak idején, a Sztárban sztár alatt is számíthatott a férjére Kozma Orsi, aki szerint szerencséje van a párjával. 

A Mokka adásában az is kiderült, hogy a társaság egyetlen férfitagja, Istenes László is szívesen segít otthon, amiért megdicsérték a többiek. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top