Sztárok

Horváth Éva a szülés előtt csak úgy ragyog

Nem kell sokat várni arra, hogy megjelenjenek az első közös képek Horváth Éváról és a kisfiáról. A modell már most alig várja ezt a pillanatot, ez a szülés előtt készült képeken is látszik.

Nagyon kiegyensúlyozott kismama Horváth Éva, aki élvezi a terhessége minden percét, bár az igaz, hogy az első hónapokban sokat aggodalmaskodott, ami még őt is meglepte. “Talán azért, mert semmilyen tipikus terhességi tünetet nem produkáltam” – mondta korábban a Mokkában és hozzátette, hogy sokkal lazább kismamának képzelte magát, de azzal, hogy Horváth Éva a vetélésekről olvasott a neten, saját magára hozta rá a frászt. 

Mostanra viszont elmondhatja, hogy a negyedik hónaptól sokkal inkább ki tudta élvezni a várandóssággal járó időszakot. Ez pedig a legfrissebb képein is látszik.

Alig néhány hét múlva már a karjában tarthatja a modell a kisfiát, ezért Horváth Éva rendszeres vásárló a gyereküzletekben, játékboltokban is.  

Természetes úton szeretne szülni, egy közkórházban, ahol mindenre fel vannak készülve az orvosok, ahogy erről a Story magazinnak mesélt. Éva szeretné a párját maga mellett tudni a szülőszobában, de azt nem akarja, hogy a férfi videózza a kisfia világrajövetelét. “Annak viszont örülnék, ha a gyermekünket ő fogná először a kezébe.”

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top