Sztárok

Nem vicc: Fásy Zsüliett tehetségkutatót vezet

Április 8-án csapnak a húrokba, Fásy Zsüliett és Fásy Ádám tavaszra termeli ki a hazai mulatós új generációját. Magas a mérce, reszkess, Bunyós Pityu.

Mint az köztudott: egyre több magyar állampolgár hagyja el az országot annak reményében, hogy a határon túl kamatoztassa a tehetségét, és teremtsen egzisztenciát, de így is akad, aki a nehéz körülmények ellenére itt marad, és nem rest másoknak is reményt csillantani a szemében. Fásy Zsüliett ilyen. A mulatós hazai segédhelytartójának (a helytartó, a DON itt kizárólag Lagzi Lajcsi lehet) a lánya mostanra szakmailag nyilván megérett a feladatra, és tehetségkutatót indít a Zenebutik csatornán. Fásy Ádám és Fásy Zsüliett kreatív szelleme a Fásy Szupersztár nevet dobta ki a palackból, így ez a műsor is tökéletesen illeszkedik majd a Fásy brand alá. 

via GIPHY

Trollololloló

Lehet gyalázni, de minek? Felesleges nekimenni Zsüliettnek. Rosszmájú az, aki úgy véli, hogy ez az éppen 20 éves kislány nem zsűrizhet, hogy nem dönthet egy általa vélt tehetségről. Például nézzük meg a hazai X-Faktor első zsűrijének névsorát: Nagy Feró, Geszti Péter, Keresztes Ildikó, Malek Miklós. Az első három együtt csak néhány aranylemezen és pár ezer fellépésen van túl, Malek pedig számos ismert énekessel dolgozott együtt producerként. Vagy maradjunk a Zenebutik csatorna anyjánál, a TV2-nél, és nézzük az első Megasztárt, aminek a zsűrijében Presser Gábor és Pély Barna is ott ült. Ugye, hogy ez alapján Zsüliett is zsűrizhet, vagy vezethet tehetségkutatót? Persze, hiszen anno azt mondta, az alkotáshoz elég neki pár perc, bár néha fél óráig is eltart egy dal megírása. Mi, hogy a Beatles hónapokig írta a dalokat, és szintén hónapokat szánt a rögzítésre? Kutyaütők. Alábbi például micsoda remekmű, mondjuk a Eleanor Rigbyhez képest:

Tehát? Rosszmájú az, aki nekimegy Zsüliettnek? Igen. Zsüliett és művészete ugyanis a zene egy másik platformján kezelendő a fentebbi előadók (zsűritagok) évtizedes karrierjéhez képest, a kérdések pedig közel sem érdekesek, csak ha felüti a fejét a rosszindulat. A Fásy-zenét a Fásy-holdudvarba tartozó produkciókkal szabad csak összemérni, mással teljesen felesleges. Tehetségkutató és tehetségkutató közt is van különbség, ahogy Pély és Fásy közt is mély a szakadék. Sőt, egyre csak mélyül.

 

Nagyot gurít a TV2 csoport

Fentebbi információt a TV2 hétfő délutáni hírleveléből nyertük ki. A cégcsoport dönti a pénzt a Zenebutik csatornába, például a Back II Blackből ismert Bebe is műsort kapott, ő már hétfőn kezdett is. Idemásoljuk az egész hírlevelet, lehet szemezgetni: 

Április 3-tól Retróra címmel zenés időutazás várja a nézőket, minden hétköznap és szombaton késő este. A 90’-es évek örökzöld retró slágereit Bebe hozza el a Zenebutikra. Az énekes először mutatkozik be a képernyőn műsorvezetőként, azonban nagy lelkesedéssel vágott bele az új feladatba.

“Nagyon izgatott vagyok, mivel régi álmom válik valóra azzal, hogy televíziós műsorvezető lehetek. Már teljes erőbedobással forgatunk, a stáb kedves és rendkívül sokat segít abban, hogy tökéletesen helytálljak. A konferálások során a szükséges támpontok mellett kellő szabadságot is kapok a szereplésre, így sokszor improvizálok, a saját stílusomnak megfelelően” – mesélte Bebe.

A hónap másik nagy durranása a Fásy Szupersztár néven induló tehetségkutató, Fásy Zsüliett vezetésével. Fásy Ádám, a szórakoztató műfaj nagyágyúja ismét bebizonyítja, hogy az ország számtalan tehetséges, szórakoztató zenei előadóval is büszkélkedhet. Sok ma is népszerű előadó első alkalommal Fásy Ádámnál kapott lehetőséget a bemutatkozásra, tavasszal pedig kiderül, hogy ki lesz az új Fásy Szupersztár.

Április 3-tól minden hétköznap este Az Ének Iskolája Best of című műsorban a 3. évfolyam legemlékezetesebb pillanatait és dalait élhetik át újra a nézők, de Nótár Mary is saját műsorral jelentkezik, Bombaparty Maryvel néven. A Nagy Duettben is versenyző Jolly és párja szintén vadonatúj műsorban bizonyíthat, hiszen április 7-én startol a Lesz nemulass első adása.Az új év első óráiban műsorra kerülő Zenebutik Gála április 8-án második felvonásával érkezik, Galambos Lajcsi vezényletével pedig indul a Dáridó Klub új szériája.

Emellett a régi kedvencek is folytatódnak: további állomásaihoz érkezik Márió országjárása, a Kívánságpiac, robog tovább a Zeneexpressz és a Best of Fásy mulató is újabb epizódokkal jelentkezik. Nótár Mary és Matyi a Kedvenceink kedvencei című műsorban kalauzolja a nézőket a népszerű előadók kedvenc zenéi között, míg a napi Top 10-ben Fresh Andi és Jabin Peti hozza el napjaink sikerdalait.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top