nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Az első babafotók Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté kisfiáról

Az első babafotók Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté kisfiáról

Alig több mint egy hónapja jött világra Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté gyermeke, Ádám. A héten elkészültek a babáról az első nyilvános képek, és a szülők is elmesélték, hogyan változott meg az életük.
NLCafé
f Ajánlom

A 34. héten, koraszülöttként, 2370 grammal jött világra alig több mint egy hónappal ezelőtt Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté kisfia, Ádám, de ahogy a családhoz elsőként ellátogató Best magazin exkluzív riportjából kiderül, az operettsztárok otthonában nagyobb nem is lehetne a boldogság és a harmónia.

Noha Dancs Annamari 30 órát várt a császármetszésre, Kerényi Miklós Máté pedig az utolsó napokban, rohamtempóban szerelte össze a baba és az anyuka hazaérkezésére a bútorokat, egyikük sem félt vagy izgult egy pillanatig sem, az új szerepekbe pedig pillanatok alatt beletanultak: míg Ancsa azt mondja, nála “a színésznő-anya »párharcban« az anya kiütéssel győzött”, Máté a próbák és az előadások mellett is igyekszik kivenni a részét a gyereknevelésből, és ha kell, pelenkáz, fürdet, vagy épp eteti a kicsit a cumisüvegből. Ádám pedig szerencsére gyorsan gyarapodik: egy hónap alatt egy kilót hízott, és most, hogy itt a jó idő, nagyon élvezi azt is, ha napra viszik.

A pár egyébként azt is elmondta, hogy a baba roppant “megértő” és szófogadó. A büszke apuka nevetve magyarázta el a lapnak, mit kell ez alatt érteni: “Mindent megbeszélünk Kismackóval – mert így becézzük –, például hogy most egy órát aludjon, mert az anyukájának muszáj megmosni a haját. Megérti és elalszik.” 

További részletek és egy halom kép az e heti Best magazinban.

Az első babafotók Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté kisfiáról
Megosztás Facebookon