Sztárok

Nicki Minaj terpesztésével van tele a net

Vonaglás egy felfújható unikornison. Hát erről szól Nicki Minaj új videója, természetesen kellően hatalmas terpesztéssel, mert az nem hiányozhat egy ilyen alkotásból. De hogyan keveredik bele a történetbe Vajna Tímea?

Mondjuk pont ilyesmi klipre számítottunk, amikor megláttuk Nicki Minaj és a roppant kreatív művésznévvel megáldott Gucci Mane közös dalának címét, ami Make Love lett. A beszédes címhez még inkább leegyszerűsített dalszöveg és a végtelenségig felszínes (értsd: vonaglás az unikornison, szexet imitálva) videoklip is tartozik.

Nicki Minaj terpesztésével van tele a net

Soha nem gondoltuk volna, hogy ennyi pózban lehet vonaglani egy unikornison. De Nicki Minaj, akinek ruháját mindig szétfeszítik a mellei, megmutatja, hogy bármi lehetséges. Ez például a hajdobálós póz.

Nicki Minaj terpesztésével van tele a net

Mostantól nagyon fogjuk értékelni az összes magyar klipet, még ÉNB Alexa Túlpartját is. De nemcsak Nicki Minajnak van unikornisa, amin a fenékimplantátumával ugrálhat. Az internet nem felejt, szóval feltúrtuk Vajna Tímea hasonló fotóját is. Lehet szavazni, hogy melyikük az erotikusabb az egyszarvún. Most mondjátok, hogy nem ez a nap legfontosabb témája!

Nicki Minaj terpesztésével van tele a net

Akit érdekel Nicki Minaj és Gucci Mane varázslatos világa, az itt nézheti meg a teljes cikket.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top