Sztárok

Majdnem elrabolták Liptai Claudiát

A műsorvezetőnőt még csecsemőkorában próbálta meg elvinni a bolt elől egy idegen asszony. Bár saját maga nem emlékszik az esetre, tudat alatt azóta is kísérti az élmény.

Megdöbbentő történetet osztott meg a gyerekkoráról Liptai Claudia: a műsorvezetőnőt kislányként egyszer majdnem elrabolták. Mint azt a Star Magazinnak elmondta, az incidensre akkor került sor, amikor édesanyja bement a közértbe zsemléért, őt pedig kint hagyta a babakocsiban az üzlet előtt: mire anyukája végzett a vásárlással, és kilépett a boltból, már csak azt látta, hogy a kis Claudiát egy idegen nő tolja az utcán.

Liptai maga nem emlékszik az esetre, de édesanyjától tudja, hogy a nő azt mondta, a saját gyerekével sétál, így végül erőszakkal kellett kitépni a kezéből a babakocsit – idézi a történetet a Blikk. Az emlékek hiánya ellenére tudat alatt valószínűleg a mai napig is dolgozik a trauma a műsorvezetőnőben, ugyanis kiskorában folyamatosan attól félt, hogy a szülei elmennek, és soha nem jönnek vissza, manapság pedig saját gyerekeit is rettenetesen félti.

Liptai nemrég egy Facebook-posztban is vallott paráiról: mint írta, a legtöbb anyával ellentétben ő a második gyermeke születése után sem lazult le, sőt egy babafigyelő kamera segítségével éjjel-nappal lesi Marcell kiságyát, közben pedig “guglizik a legkisebb köhintés után is, hogy nem a spanyolnátha ütötte-e fel a fejét”.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top