Sztárok

Pumped Gabo anyja parázik a fia érettségije miatt

Úgy volt, hogy májusban megy, de rosszak a jegyei. Pumped Gabo azért akart érettségizni, hogy utána továbbtanulhasson.

Tavaly szeptemberben írtuk: Pumped Gabo érettségizni készül. A testéről ismert fiú akkor azt nyilatkozta, hogy szeretne sikeres lenni, és rájött, hogy ehhez tanulnia kell. “Gyerekkoromban nem dúskáltunk az anyagi javakban, anyukám nevelt fel minket a húgommal minimálbérből. Belekezdtem pár vállalkozásba, de nem voltam sikeres. Az érettségit sem szereztem meg, terveim sem igen voltak, hogy mit szeretnék csinálni. Modellkedtem, autókat adtam el, de a műsor olyan motivációt adott, hogy visszamentem az iskolába. Májusban érettségizem.”

Zsuzsanna
Zsuzsanna

Az érettségi napja közeleg, azóta viszont beindult a Pumpedék, a fiúról és szeretteiről (párja, Sebestyén Ágnes, és édesanyja, Barna Zsuzsanna), na meg a barátairól szól. Az anyukának megvan a véleménye a műsorról, de attól azért tart, hogy ennek rovására Gabo nem megy el érettségizni. “Büszke vagyok rá, hogy a tévében szerepel – mondta a Borsnak. – De közben azért motoszkál bennem az is, hogy talán nem helyes ennyire kitárulkoznia. Többször ledöbbentem azon, amit a műsorban lát­tam. Itthon is mindig taperolta a barátnőjét, de nem gondoltam, hogy olyan részleteket is mutatnak a műsorban, mint az orális szex a szoláriumban. Sejtettem, hogy ilyeneket csinál, de azt nem, hogy kamerák előtt. Nem tudom, hogy fog le­érettségizni. Lehetnének jobbak a jegyei, mert most csak erős kö­zepes tanuló.”

via GIPHY

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top