Sztárok

Meg nem született ikergyermekeit gyászolja Zámbó Krisztián

Zámbó Jimmy fia akkor tudta meg, hogy barátnője terhes, amikor a lány már a kórházban feküdt az abortuszra készülve.

Azt mindenki tudja, mekkora tragédia érte 16 évvel ezelőtt, édesapja halálakor Zámbó Jimmy fiát, arról viszont eddig nem beszélt Zámbó Krisztián, hogy néhány évvel később egy újabb családi traumát is fel kellett dolgoznia. Jimmy legidősebb fia most a Sorry! magazinnak árulta el, hogy nem sokkal apja után elvesztette születendő ikergyermekeit is, barátnője ugyanis az abortusz mellett döntött.

Krisztián elmondása szerint partnere 12 hetes terhes volt, amikor elvetette a magzatokat, őt pedig kész tények elé állította, így semmilyen beleszólása nem volt a dologba. Zámbónak a mai napig sem sikerült elfogadnia a történteket, az emlék még mindig kísérti.

Meg nem született ikergyermekeit gyászolja Zámbó Krisztián

“Az utolsó pillanatban jutott tudomásomra, hogy gyermekeim lehetnének, ő viszont már a kórházban feküdt, hogy megfosszon a legnagyobb örömtől a világon – idézi a Blikk Zámbó Krisztiánt, aki a Sorry!-nak azt is elmondta: – Mai, felnőtt fejjel már biztosan nem engedném, hogy elvetesse őket. A legnagyobb bánatom, hogy nem lettem édesapa, ma már két gyönyörű, nyolcéves gyerekem lehetne. Mindenemet odaadnám azért, hogy visszakaphassam őket.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top