Sztárok

Pumped Gabo nem teszi zsebre, amit az anyukájától kap

A kedves mama maga is szerepel a fiáról szóló realityben, de a Pumpedék első két epizódjával ő is csak a premier napján, a tévében szembesült. Az élmény felért egy hideg zuhannyal.

Még a főszereplő előéletének ismeretében is erősen indult múlt hétfőn az RTL Spike új valóságshow-ja, a Pumpedék. Hogy mennyire így van, azt a legjobban az bizonyítja, hogy a két perc után érkező orális szex és a csirke helyett fehérjeporra költött kajapénz még Pumped Gabo anyukáját, Zsuzsannát is két vállra fektette, pedig ő ugye nem a 2015-ös Balaton Sound óta és nem is a netről meg a tévéből követi fia kalandjait, hanem úgy 19 éve, élesben.

via GIPHY

“Fogalmam sem volt, hogy ezzel fogok szembesülni! Ha tudom, hogy ez a műsor ennyire durva és nyers lesz, nem biztos, hogy vállalom a szereplést. Egy anyának pokoli nehéz ilyen helyzetben látnia a gyermekét. Nem örülök, hogy így viselkedik, az intim pillanatait nem lenne szabad ország-világ elé tárnia” – mondta el a Blikknek az anya, aki néha maga is felbukkan a Pumpedékban, fiával viszont még nem találkozott azóta, hogy megnézte az első epizódokat.

via GIPHY

Pumped Gabónak persze valószínűleg jobb is ez így, sőt a barátnője, Ági is örülhet, mert a mama vele sem elégedett. “Roppant kulturálatlanul viselkedik Gábor. Még nem volt alkalmam beszélni vele, amióta láttam az első két adást, de biztos, hogy sort kerítünk rá, és mondhatom, nem teszi zsebre, amit tőlem kap. Bár Ági viselkedése sem tetszett, hihetetlenül trágárul beszélnek, ezen kiakadtam” – panaszkodott Zsuzsanna, akinek az országgal együtt még szűk fél napja van felkészülni a Pumpedék következő epizódjára.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top