Sztárok

12 sztár, akiről kiderült, hogy homoszexuális szülő gyermeke

Zenész, színész és sportoló egyaránt akad köztük, ahogy a családtól külön élő, a meleg szülővel remek viszonyt ápoló ember és olyan is, akit leszbikus édesanyja a barátnőjével nevelt.

A hírességek életrajzában a családi háttér általában csak egy lábjegyzet, pedig többnyire nagyon is izgalmas dolgok derülnek ki, ha utánajárunk, ki honnan jön – elég csak azokra a sztárokra gondolni, akik már azelőtt gazdagok voltak, hogy híresek lettek volna, vagy azokra, akiknek megromlott a kapcsolatuk a szüleikkel.

Hasonlóan érdekes azzal is szembesülni, milyen sokan vannak a celebek között azok, akiknek valamelyik szülőjéről kiderült, hogy a saját neméhez (is) vonzódik, és hányféle életutat jártak be ezek az emberek a közös élmény ellenére. Most közülük mutatunk be tizenkettőt az “emberarcú” sztártól, Jodie Fostertől a parádés filmjei mellett zűrös viszonyairól is ismert Robert De Nirón át Jennifer Grey-ig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top