Sztárok

Új műsorok tömkelege érkezik az RTL Klubra

A tavasz folyamán hét darab hétvégi magazinműsor indul az RTL Klubon. A képernyőn számos, már ismert arc tűnik fel.

Március 26-án az Édes Otthon folytatódik az RTL Klub képernyőjén. A magazinműsor ezúttal is arra vállalkozik, hogy segítse, tájékoztassa mindazokat, akik szeretnék kellemesebbé tenni az otthonukat. A műsorvezető Molnár Andi minden adásban felkeres egy ismert személyiséget is, hogy meglesse az otthonát.

Szintén hétvégi magazinműsorként érkezik április 2-án a Profi a konyhámban című produkció, melyben Wossala Rozina, A Konyhafőnök VIP zsűritagja sztárok konyhájába megy el, hogy megnézze miből és hogyan főznek, mit esznek. És ami fontos, azt is megmutatja, hogy ugyanazokból az alapanyagokból egy profi mire képes.

A műsorban Rozina ellátogat többek között Molnár Andi, Puskás Peti és Hajdú Péter otthonába is, aki a hétvégi magazinműsor gyártója is egyben.

Április 8-án kezdődik az Őszinte ingatlanos, melyben a lakáskeresés homályos kérdéseiről lesz szó. A hetente jelentkező műsorban profi szakértők segítenek megtalálni pároknak, családoknak vagy épp összeköltözőknek az álomotthont.

Április 22-én indul a Randi Taxi, melyben Holdampf Linda stylist egy autóval érkezik az aktuális vendégéért, aki valamilyen jeles alkalomra készül, és szeretné, ha a Randi Taxi vinné el átváltozni. A jeles alkalom lehet első randi vagy akár évforduló.

Szintén április 22-től jön a Bringasáv. A műsor praktikus technikai tanácsokat, izgalmas történeteket mutat be a kerékpár múltjából és rengeteg érdekességet a versenysport, a városi kerékpározás és az extrém bringák világából. Mindezt ismert emberek és bringáik társaságában. A műsor házigazdája Sinya (Sinka Károly), a kerékpáros társadalom ikonikus alakja lesz, aki a biciklin túl néha énekel is. Így: 

A Hagyjál főzni! ételkritikusa, Vajda Pierre április 30-tól a Vendégséfben is feltűnik. Pierre olyan családoknak segít majd országszerte, akik nehezen boldogulnak a konyhában. Az ország legmenőbb – akár Michelin-csillagos – séfjeit küldi ki hozzájuk, hogy közösen kreáljanak meg egy tradicionális magyar ételt némi gasztronómiai csavarral.

Május elejétől vasárnaponként láthatják majd a nézők Az év hotele című műsort, ahol a nézői szavazatok segítségével megválasztják az adott hónap, illetve az év hotelét. A versenyben induló magyarországi vidéki szálláshelyeket Szorcsik Viki járja végig egy-egy pár vagy család segítségével. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top