Sztárok

Cefetül jól néz ki Goldie Hawn és Kurt Russell

Kate Hudson emlékezett meg róluk egy jó régi fotóval. Goldie Hawn és Kurt Russell 34 évvel ezelőtt ezen a napon jöttek össze.

Kurt Russell 1983-ban vált el Season Hubley színésznőtől, gyermekük, Boston akkor volt 3 éves. A válás után a színész azonnal randevúzni kezdett Goldie Hawnnal, aki akkor már két gyereket nevelt, név szerint Oliver és Kate Hudsont. A testvérek az első pillanattól kezdve nagyon jó viszonyban vannak a nevelőapjukkal, és többször kijelentették, hogy igazából őt hívják apának, mert ő volt velük gyerekkoruktól. Oliver és Kate közül Kate az, aki inkább jelen van a közösségi médiában, és nemcsak a gyerekeiről, hanem a szüleiről is előszeretettel posztol, most például ezt a nyolcvanas évekbeli képet:

Kate Hudson ma éppen azért emlékezett meg a szüleiről, mert 34 évvel ezelőtt pont ezen a napon jöttek össze. Hollywood akkor ferde szemmel nézett rájuk, mivel az éppen 66 éves Russell hat évvel fiatalabb Hawnnál. Egy közös (vérszerinti) gyerekük van, ő Wyatt. 31 éves.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top