Sztárok

Szűk körben házasodik össze Debreczeni Zita és Gianni

Lassan minden kiderül Debreczeni Zita és Gianni várva várt esküvőjéről. Jövő hét végén lesz a nagy nap, és csak a legszűkebb család lesz jelen Olaszországban a szertartáson.

Nem telik el úgy hét, hogy ne csöpögne némi információ Gianni és Debreczeni Zita közelgő esküvőjéről. Tudjuk, hogy a Dolomitokban rendezik, hogy ötemeletes, hófehér tortát szolgálnak fel a vacsora után, és hogy többnapos ünnepségre készül Gianni. “Nem szeretem, amikor az esküvőkön valaki nem éli át a pár boldogságát, és az van, hogy megérkeznek, esznek, és hazamennek. Szóval én hosszabb időt szeretnék azokkal tölteni, akiket szeretek, pár napot, és ebbe az időszakba beleesik majd az esküvő is” – fogalmazott korábban.

❤ @gianniannoni #pandora_moments #PANDORA #valentineshero ????

A post shared by ZITA DEBRECZENI PHOTOGRAPHY (@zitadebreczeni) on

Debreczeni Zita pár hete elutazott leánybúcsúzni leendő koszorúslányaival, köztük unokatestvérével, Dórival. A lányok a Bors szerint a jövő hét közepén utaznak Olaszországba, ám még ők sem tudják a ceremónia pontos időpontját. “Ők (Zita és Gianni) döntöttek úgy, hogy ilyen nagy titokban tartják az esküvőjüket, mi pedig ezt tudomásul vesszük. Úgy tudom, majd itthon is lesz egy hatalmas buli, ha hazaértek, de az egybekelésüknél nem lesznek ott a haverok, csak tényleg a nagyon, nagyon szűk család” – nyilatkozta a lapnak a pár egy jó barátja.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top