Sztárok

Koós János: Még élni akarok

Azt mondja, a humor számára az éltető erő. Koós János még akkor is viccel, amikor éppen dolgozik rajta a szike.

Március elején kiderült, hogy Koós János vállműtéten esett át. A táncdalénekes most a Borsnak beszélt a felépülésről, a fellépésekről és az öregedésről is. “Egy vállsérülés regenerálódásához három-öt hónapra van szükség. Fáj rendesen, de ez nem szegi a kedvemet. Egy fellépést sem mondtam le a sérülésem miatt. Egyelőre a bal kezemet alig használom, a színpadon is zsebre dugom – magyarázta Koós, és arról is beszélt, hogy ő jófajta beteg, amit az orvosai is alátámaszthatnak. – Az operáló orvosom szerint azon ritka páciensek közé tartozom, akik a műtét alatt is vidámak. A beavatkozás alatt legalább tíz-tizenkét viccet meséltem a személyzetnek, szem nem maradt szárazon a műtőben.”

Koós János az interjúban megjegyezte, hogy számára a humor maga az élet. “Ha meghal, én is meghalok, én viszont még élni akarok. Ezt a szerencsétlen balesetet úgy fogtam fel, hogy meg volt írva a sors könyvében, és kész. Kerestem benne a viccet, és megtaláltam. Egyetlenegy kis helyen volt jég az utcán, persze, hogy megtaláltam, ráléptem, és az asszony lába elé estem, mert hát ő is ott volt.” Koós még viccesen közölte, hogy “alig nyolcvan leszek novemberben, vigyázzanak magukra az idősek!”, illetve elmondta, hogy hízott két kilót, mert kevesebbet mozog, de majd visszafogy. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top