Sztárok

Emilio Tinának: Hova hoztál, cigánylány?

Úgy földhöz csapják az énekest, hogy csak lesi, Emilio viszont nem annak szól oda, aki letette a szőnyegre, hanem az asszonynak. Édes. Élet.

Erőset szalad az Édes élet kamerái előtt Jellinek Tina és jó húsban lévő párja. Kedden Emilio Tina rotyogójáról elmélkedett, és nyomott egy erős twerket, most pedig egy dzsúdóklubban kötöttek ki. “Látom rajta, hogy kicsit megrémült” – mondta Tina, miután Emilio bebújt a dzsúdóruhába, és kiment a szőnyegre. Az idei Nagy Duett versenyzője ezek után gyakorlásképpen, edzői utasítások mellett átdobott magán egy dzsúdóst, utána ennek fordítva mentek neki. Ekkor szólt oda nejének, hogy “hova hoztál, cigánylány?” Tina válaszolt, majd Emilio a kamerába magyarázkodott. “Huszonöt éve tényleg nem voltam edzésen, és tényleg elfelejtettem mindent… Az egy dolog, amíg én dobálom őket, de mi lesz akkor, ha majd ők dobálnak engem?” Hát ez: 

via GIPHY

Tina meg is jegyezte, hogy a “kisgyerek hogy megemelte ezt a nagy súlyt”. Emilio egyébként nem túl régen egy elég perverz módszerrel készült lefogyni

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top