nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Az Operaház sztárja a Hagyjál főzni! vendége

Az Operaház sztárja a Hagyjál főzni! vendége

A magántáncos az édesanyjával érkezik a Hagyjál főzni! konyhájába. Szigeti Gábor magántáncos, de volt kitől örökölnie a hajlékonyságát. A mama Istenes Bence előtt vágja magát spárgába.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Szigeti Gábor, az Operaház címzetes magántáncosa lesz az egyik kiskukta a Hagyjál főzni! kedd esti adásában. A balettművész édesanyjával együtt érkezik majd Istenes Bence konyhájába, ahol a mama nagyjából azonnal lenyűgözi a Hagyjál főzni! műsorvezetőjét. Így:

Az Operaház sztárja a Hagyjál főzni! vendége

A nyugdíjas korú hölgy lazán és egyetlen szempillantás alatt francia spárgába vágja magát. A kérdés már csak az, hogy a balett-táncosi vénával megáldott családnak sikerül-e a főzőtudományával elvarázsolnia a szigorú ételkritikust, Vajda Pierre-t. 20.30. RTLII.

Az Operaház sztárja a Hagyjál főzni! vendége

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon