nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Árpa Attila a barátnőjéről: szexmániás, mint én

Árpa Attila a barátnőjéről: szexmániás, mint én

A Micsdoa nők! férfi vendégeit nem szokták kímélni, Árpa Attila is kapott zavarba ejtő kérdéseket. A mostani barátnőjéről is elárult néhány dolgot.
NLCafé
f Ajánlom

Arról kérdezték Várkonyi Andreáék, hogy mi a nőtípusa Árpa Attilának, és bármilyen meglepő, állítása szerint inkább a mediterrán, sötét hajú latinákra bukik. “De ez meg ugyanakkor hülyeség, mert külsőségekről beszélünk. Ha egy nő tulajdonságait kellene felsorolnom, az könnyebben menne és valószínűleg több értelme is lenne.”

Amikor belekezdett a felsorolásba, a Micsoda nők! résztvevői mind úgy érezték, mintha konkrét nőről beszélne Ápra Attila, aki egy éve mesélt először a válásáról

“Önálló, a humorérzék nagyon fontos, saját egzisztencia, tudja, hogy mit akar, nem hagyja, hogy sodorja az élet, vagy éppen a férfi, kiáll a saját dolgaiért, véleményéért. Mondom, a humor az rettenetesen fontos, szeressen élni, szeressen enni, szeressen mozogni, legyen legalább olyan szexmániás, mint én.”

Ápra végül az új barátnőjéről annyit elmondott, hogy ő ennek mind megfelel. Várkonyi Andreák szerint az ilyen nőtől a férfiak sokszor menekülnek, és Árpa ezt megerősítette. Szerinte a barátnője is azt értékelte benne. “Az ilyen nőktől megijednek a férfiak, félnek, nem tudják kezelni őket… És pont ezért vagyok én egy ilyen egyedi helyzetben, hogy amikor találkozott velem, nagyon boldog volt, hogy végre! ez nekem egy jófajta, konstruktív kihívás.”

 

 

Megosztás Facebookon