Sztárok

Róka Adrienne dubajozós képei látványosak lettek

Rutinosan mozog a kamera előtt Róka Adrienne, és nehéz is róla rossz képet készíteni. A dubaji vakáción ismét hozta a formáját, és nem csak arról beszélünk, amikor fürdőruhában szelfizett.

Mert azt már tudjuk, Róka Adrienne bikiniben is mesésen mutat, bár ezúttal inkább csak azt tudtuk megállapítani, hogy a mellén jól a fürdőruhája. A nyaraláson készült felvételekből néhányat a közösségi oldalára is feltöltött, ahol nem győzték dicsérni az alakját és a ruhaválasztásait. 

A galériánkban összeraktunk neked néhány képet.

Az, hogy Kabát Peti elkísérte-e Róka Adrienne-t, a képekből nem derült ki egyértelműen. Mivel a modell a #csakcsajok megjegyzéssel tette ki az esti séta előtt készült fotóját, az biztos, hogy velük indult csavarogni, és napközben sem tett ki Petivel közös képet. 

Az egyik útitársa Marenec Fruzsina, akivel nem ez az első közös kiruccanásuk, tavaly nyáron például Franciaországban együtt néztek meccset. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top