nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Bájosak Csobot Adél és Nátán kölni képei

Bájosak Csobot Adél és Nátán kölni képei

Már csak néhány hónap, és Csobot Adél kiköltözik Kölnbe a családdal, de addig is gyakori vendégek a városban, ahol Istenes Bence a munkája miatt már most is hosszú heteket tölt.
NLCafé
f Ajánlom

Ahogy az énekesnő korábban elmesélte, még akadnak nyelvi nehézségei, de gőzerővel azon igyekszik, hogy megtanuljon németül. Persze ez könnyebben megy, amikor Németországban tartózkodik, mint amikor nyelvkönyvekből magol.

Csobot Adél a munkája miatt még többnyire itthon van, de mert Bence a márciust végig Kölnben töltötte, az énekesnő meglátogatta a párját. Néhány cuki fotót is készített gyerekével. Nátánnak például már most egyértelmű, hogy melyik sportot KELL majd szeretnie. 

Istenes Bence hamarosan a Survivor forgatása miatt másfél hónapot távol lesz a családjától, ezért is szerencsés, hogy ezúttal Csobot Adélnak belefért az idejébe, hogy meglátogassa a párját. 

Korábban a pár elmesélte: Bence januárban csak négy napot töltött Magyarországon, februárban is csak három hetet volt itthon, ami komoly próbatétel számukra.

“Többnyire telefonon tartottuk a kapcsolatot. Még arról is készítettem egy kis videót, hogy éppen Nátánt fürdetem” – mesélte Adél. 

Bár a következő hetek még nehezek lesznek, de a nyári költözés ideje egyre közeledik. A legfrissebb képek tanúsága szerint Adél is kezd megszokni kint, sőt láthatóan élvezi a környezetét. 

Istenes Bence pedig boldogabb nem is lehetne, amiért a családja is kint van vele. Nézd, milyen bájosak a közös képeik.

3 Fotó megtekintése

Csobot Adél és Istenes Bence Kölnben

 

Megosztás Facebookon