Sztárok

Tóth Vera kirobbanó formában járja be Amerikát

Miközben az Egyesült Államokban vakációzik, Tóth Vera egyik képet tölti a másik után az Instagramra. Nekünk pedig egész egyszerűen tátva maradt a szánk tőlük.

Tóth Vera január közepén a Fem3Café műsorában még azt nyilatkozta, ha a mostani alakját sikerül megtartania, akkor sem bánkódik majd. Hozzátette, elsősorban az egészsége miatt döntött úgy, hogy aláveti magát a gyomorbypass műtétnek, és csak most kezd el majd a dolog esztétikai részével foglalkozni.

Nos, azóta két hónap telt el, és nyugodtan mondhatjuk Vera átalakulása egyáltalán nem torpant meg, sőt! Az énekesnő legfrissebb, az Instagram-oldalára töltött képeiből az látszik, hogy kirobbanó formában van, de ami még ennél is fontosabb, csak úgy ragyog a boldogságtól. Tóth Vera egyébként jelenleg az Egyesült Államokban vakációzik. Barátaival, köztük a Megasztárból megismert Mujahid Zolival Kaliforniát járják be Los Angelestől Hollywoodig.

????

Tóth Vera (@verajuska) által megosztott bejegyzés,

 

Indulásra készen:-) #tourister #losangeles #california #californialove #la

Tóth Vera (@verajuska) által megosztott bejegyzés,

 

Olvass még többet Tóth Veráról az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top