Sztárok

Sztárparádé a Kincsem bemutatóján – ennyi boldog hírességet régen láttál egy helyen

Talán csak a díjátadókon vonul fel ennyi híres ember a vörös szőnyegen, mint a Kincsem bemutatóján. Rengeteg sztár a párjával együtt érkezett, olyanok is, akiket csak ritkán látunk együtt.

Sőt akadt olyan, akiről itt készült az első közös kép, amelyet a nyilvánosság is láthatott. Tatár Csilla és férje, Kunos Balázs sosem akart szerepelni, és ezen a jövőben sem kíván változtatni egyikük sem. “A férjem civil, sosem volt »titkos« ez a kapcsolat, csak nem mutogattuk magunkat” – mondta a műsorvezető, aki azért örült, hogy saját oldalán is elbüszkélkedhet a férjével. 

A Kincsem premiere amúgy is olyan volt, mint egy Valentin-nap és egy díjátadó egyvelege. Rengeteg ismert ember érkezett a párjával, Cserpes Laura és Gyurta Dániel például eddig nemigen mutatkozott együtt, pedig ősz óta tart a kapcsolatuk. Dobó Kata és Zsidró Tamás is kéz a kézben fotózkodott a Kincsem-fal előtt, Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina viszont már visszafogottabban viselkedett.

De nem mindenki a párjával érkezett, nézd meg a Kincsem film bemutatóján készült képeket a galériára kattintva:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top